Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6507
Назва: Відмовостійкий колійний індуктивний датчик
Автори: Бабаєв, Михайло Михайлович
Ананьєва, Ольга Михайлівна
Прилипко, Андрій Андрійович
Змій, Сергій Олексійович
Мороз, Володимир Петрович
Куценко, Максим Юрійович
Щебликіна, Олена Вікторівна
Панченко, Владислав Вадимович
Ключові слова: колійний індуктивний датчик
магнітопроводи
реєстратор
підсилювачі
Дата публікації: 2019
Видавництво: Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України
Бібліографічний опис: Пат. № 138999 Україна Відмовостійкий колійний індуктивний датчик / винахідники : М. М. Бабаєв, О. М. Ананьєва, А. А. Прилипко, С. О. Змій, В. П. Мороз, М. Ю. Куценко, О. В. Щебликіна, В. В. Панченко ; володілець : Український державний університет залізничного транспорту ; заявл. 13.06.2019 ; опубл. 10.12.2019, Бюл. № 23.
Короткий огляд (реферат): Відмовостійкий колійний індуктивний датчик містить перший та другий магнітопроводи з обмотками, які розташовані уздовж рейки один від одного на відстані, яка менша найменшої відстані між осями візка, реєстратора, що містить задавальний генератор, блок балансування, підсилювач потужності, перший і другий диференційні підсилювачі, перший і другий амплітудні детектори, перший і другий формувачі імпульсів та інвертор, перший та другий смугові фільтри, перший, другий, третій основний та четвертий основний компаратори, перший основний та другий основний підсилювачі, третій основний та четвертий основний амплітудні детектори та схеми "І". Реєстратор додатково доповнено резервними елементами: першим та другим підсилювачами, третім та четвертим амплітудними детекторами, третім та четвертим компараторами, схемами "АБО1" та "АБО2".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6507
Розташовується у зібраннях:2019

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent138999.pdf280.38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.