Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6585
Назва: Методичні вказівки для самостійної підготовки студентів до практичних занять і тестування з дисципліни "Проектний аналіз"
Автори: Берестов, Ігор В'ячеславович
Шаповал, Ганна Василівна
Кулешов, Валерій Вячеславович
Куценко, Максим Юрійович
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для самостійної підготовки студентів до практичних занять і тестування з дисципліни "Проектний аналіз" / укладачі : І. В. Берестов, Г. В. Шаповал, В. В. Кулешов, М. Ю. Куценко ; кафедра залізничних станцій та вузлів. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 51 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки містять блоки питань з основних понять проектного аналізу, концепції та класифікації проектів, оточення проекту, життєвого циклу проекту, маркетингового та технічного аналізу проектів, які можуть використовуватися при самостійному вивченні відповідних розділів дисципліни, при підготовці до тестування та іспитів студентів V курсу денної форми навчання спеціальності 070101 «Організація перевезень і управління на транспорті (залізничний транспорт)».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6585
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf284.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.