Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6629
Назва: Спосіб перевезення вантажів залізничним вагоном та його розвантаження на роторному вагоноперекидачі
Автори: Котенко, Анатолій Миколайович
Дунаєвський, Леонід Маркович
Шилаєв, Павло Сергійович
Шилаєв, Петро Сергійович
Мкртичьян, Дмитро Ігорович
Шапатіна, Ольга Олександрівна
Берестова, Тетяна Тимофіївна
Лаврухін, Олександр Валерійович
Панченко, Сергій Володимирович
Пархоменко, Лариса Олексіївна
Ключові слова: ходова частина
перевезення вантажів
вантажний вагон
автотягач
Дата публікації: 2017
Видавництво: Міністерство економічного розвитку і торгівлі України
Бібліографічний опис: Пат. № 119656 Україна Спосіб перевезення вантажів залізничним вагоном та його розвантаження на роторному вагоноперекидачі / винахідники : А. М. Котенко, Л. М. Дунаєвський, П. С. Шилаєв, П. С. Шилаєв, Д. І. Мкртичьян, О. О. Шапатіна, Т. Т. Берестова, О. В. Лаврухін, С. В. Панченко, Л. О. Пархоменко ; володілець : Український державний університет залізничного транспорту ; заявл. 01.04.2013 ; опубл. 10.10.2017, Бюл. № 19.
Короткий огляд (реферат): Спосіб перевезення здійснюють шляхом зміни ходової частини для руху залізничними коліями на автомобільну рухому частину, тим, що кузов вагона обладнують в обох кінцях стандартними залізничним вузлами для з'єднання з маневровим, поїзним локомотивом та автотягачем, а після завантаження вантажу у вантажовідправника вагон доставляють автотягачем на залізничну станцію на автомобільній ходовій частині, де за допомогою домкратів вагон піднімають і автомобільну ходову частину викочують, а залізничну підкочують під вагон, при цьому домкрати встановлюють з обох сторін вагона на залізничних коліях, причому вагон на залізничній ходовій частині у складі поїзда, сформованого із таких самих вагонів, направляють на станцію призначення за допомогою поїзного локомотива, а операції повторюють у зворотному напрямку і вагон піднімають за допомогою домкратів, а залізничну ходову частину змінюють на автомобільну ходову частину і вагон доставляють до вантажоодержувача автотягачем.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6629
Розташовується у зібраннях:2017

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent119656.pdf336.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.