Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6698
Title: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Інтелектуальна власність" для спеціалістів та магістрів спеціальності ЯСС
Authors: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Федченко, Ірина Іванівна
Ткаченко, Вікторія Вікторівна
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до виконання практичних робіт з дисципліни "Інтелектуальна власність" для спеціалістів та магістрів спеціальності ЯСС / укладачі : Л. А. Тимофеєва, І. І. Федченко, В.В. Ткаченко ; кафедра матеріалів та технологій виготовлення виробів транспортного призначення. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 33 с.
Abstract: Світло вільної наукової і художньої творчості з давніх часів наполегливо пробивається до світового визнання. Завдяки бурхливому розвитку науково-технічного прогресу, інтернаціоналізації господарських зв`язків, комп`ютеризації виробництва інформація стала таким самим об`єктом права власності, як і засоби виробництва. Досвід розвинених країн показав, що саме по собі виробництво вже не є визначальним чинником зростання економічних показників, воно поступово поступається місцем науці, розвитку нових технологій. У зв`язку з цим питома значимість інтелектуальної власності в житті людей зростає вже не щодня, а щогодини [6]. Інтелектуальна власність як результат розумової творчої діяльності є багатоаспектною, складною категорією, яка привертає все більшу увагу науковців за умов гуманізації та соціалізації економічного розвитку провідних держав світу.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6698
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf473.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.