Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6724
Назва: Спосіб виявлення, гасіння пожежі у вагонах залізничного транспорту
Автори: Панченко, Сергій Володимирович
Каграманян, Артур Олександрович
Блиндюк, Василь Степанович
Котенко, Анатолій Миколайович
Лаврухін, Олександр Валерійович
Бойнік, Анатолій Борисович
Змій, Сергій Олексійович
Шилаєв, Павло Сергійович
Дунаєвський, Леонід Маркович
Козодой, Дмитро Сергійович
Пархоменко, Олександр Олександрович
Ключові слова: пожежна безпека на залізничному транспорті
небезпечні вантажі
пожежогасіння вантажних вагонів
Дата публікації: 2016
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 108126 Україна Спосіб виявлення, гасіння пожежі у вагонах залізничного транспорту / винахідники : С. В. Панченко, А. О. Каграманян, В. С. Блиндюк, А. М. Котенко, О. В. Лаврухін, А. Б. Бойнік, С. О. Змій, П. С. Шилаєв, Л. М. Дунаєвський, Д. С. Козодой, О. О. Пархоменко ; володілець : Український державний університет залізничного транспорту ; заявл. 26.10.2015 ; опубл. 11.07.2016, Бюл. № 13.
Короткий огляд (реферат): В способі виявлення, гасіння пожежі у вагонах залізничного транспорту, шляхом передачі інформації до системи керування про пожежну безпеку у вагонах залізничного транспорту, попередньо розробляють автономний модуль керування та контролю. Після завантаження вагону легкозаймистим або самозаймистим вантажем до автономного модулю керування та контролю заносять дані про особливості вантажу. До автономного модулю керування та контролю підключають пожежні сповіщувачі. У випадку виявлення загоряння у вагоні під час перевезення легкозаймистих або самозаймистих речовин за допомогою автономного модулю керування та контролю включають пристрої пожежогасіння і передають одночасно інформацію про виникнення пожежі, номер вагону та про вантаж машиністу локомотиву та провіднику супроводу небезпечних вантажів, на найближчу станцію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6724
Розташовується у зібраннях:2016

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent108126.pdf208.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.