Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6766
Title: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної роботи з дисципліни "Соціально-економічне прогнозування"
Authors: Семенцова, Олена Володимирівна
Гараєв, Мікаіл Вагіф огли
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять, самостійної та контрольної роботи з дисципліни "Соціально-економічне прогнозування" / укладачі : О. В. Семенцова, М. В. Гараєв ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 33 с.
Abstract: Сучасний стан розвитку ринкових відносин в Україні та світі створює умови, в яких виробники все більше уваги приділяють організації системи соціально-економічного прогнозування як безперервного механізму, метою якого є передбачення динамічних змін зовнішніх факторів впливу для адаптації параметрів внутрішнього середовища організації до цих змін. Означене зумовлює актуальність та практичну значущість вивчення дисципліни «Соціально-економічне прогнозування». Методичні вказівки рекомендовано для здобувачів вищої освіти за першим навчальним рівнем спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування» та «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності».
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6766
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.84 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.