Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6772
Назва: Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Ділове адміністрування"
Автори: Васильєв, Олег Леонідович
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни "Ділове адміністрування" / укладач О. Л. Васильєв ; кафедра менеджменту і адміністрування. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 26 с.
Короткий огляд (реферат): Дисципліна «Ділове адміністрування» інтегрує різні дисципліни менеджменту для спрямування їх в єдиний процес управління організаціями. Підготовка фахівців у галузі менеджменту відбувається в умовах зростаючих вимог, що висувають на порядок денний нові соціально-економічні реалії. На сучасному етапі соціально-економічного розвитку України питання якісного адміністрування ділових процесів є актуальними і мають принципово важливе значення. Вони нерозривно пов'язані із виробництвом конкурентоспроможної продукції, ефективністю виробництва та розвитком зовнішньоекономічних зв'язків. Методичні вказівки до курсової роботи з дисципліни «Ділове адміністрування» призначено для здобувачів вищої освіти за другим (магістерським) рівнем зі спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Менеджмент організацій і адміністрування».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6772
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf625.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.