Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6775
Назва: Трейдинг на світових фінансових ринках. Частина 1
Автори: Зайцева, Іраїда Юріївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Зайцева І. Ю. Трейдинг на світових фінансових ринках : конспект лекцій. Частина 1 / І. Ю. Зайцева. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 83 с.
Короткий огляд (реферат): У матеріалах конспекту лекцій розглянуто теоретичні основи вивчення фінансової діяльності суб’єктів та учасників світових фінансових ринків. Розглянуто суть та основні етапи фундаментального аналізу компаній. Надано загальну характеристику ринку FOREX та зроблено його макроекономічний аналіз. Розглянуто особливості фундаментального аналізу товарних ринків. Наведено особливості виникнення технічного аналізу як науки та надано його загальну характеристику. Визначено сутність технічного аналізу та розглянуто основні постулати і методи технічного аналізу. У конспекті лекцій також наведено навчально-методичні матеріали, необхідні для вивчення дисципліни «Трейдинг на світових фінансових ринках».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6775
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf1.74 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.