Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6815
Назва: Методичні вказівки та збірник варіантів до завдання "Проекційне креслення" з дисципліни "Інженерна графіка"
Автори: Спасібо, Євгеній Олексійович
Рябікін, О. Г.
Горяінова, Ольга Валеріївна
Дата публікації: 2013
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки та збірник варіантів до завдання "Проекційне креслення" з дисципліни "Інженерна графіка" / укладачі : Є. О. Спасібо, О. Г. Рябікін, О. В. Горяінова ; кафедра "Нарисна геометрія та комп’ютерна графіка". - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 34 с.
Короткий огляд (реферат): Інженерна графіка – одна з дисциплін, яка є основою підготовки інженерів. Вивчення курсу базується на теоретичних положеннях розділу курсу нарисної геометрії, нормативних і державних стандартах ЄСКД. Мета вивчення дисципліни – отримати знання, вміння та навики виконання та читання креслень відповідно до державних стандартів, навчитися користуватися довідковими матеріалами, розвинути навики техніки креслення та ознайомитися із сучасними способами машинного виготовлення та розмноження креслень. Методичні вказівки рекомендуються для студентів будівельного факультету 1 курсу заочної форми навчання спеціальностей ЗС, ПЦБ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6815
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf3.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.