Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6874
Title: Основи теорії розподілу інформації. Цифрова комутація : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисциплін "Системи комутації в електрозв’язку", "Автоматичний телефонний зв'язок"
Authors: Приходько, Сергій Іванович
Жученко, Олександр Сергійович
Штомпель, Микола Анатолійович
Волков, Олексій Станіславович
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Основи теорії розподілу інформації. Цифрова комутація : методичні вказівки до практичних занять і самостійної роботи з дисциплін "Системи комутації в електрозв’язку", "Автоматичний телефонний зв'язок" / укладачі : С. І. Приходько, О. С. Жученко, М. А. Штомпель, О. С. Волков ; кафедра "Транспортний зв’язок". - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 94 с.
Abstract: У методичних вказівках пояснюється розв’язання типових задач, що розглядаються на практичних заняттях з навчальних дисциплін «Системи комутації в електрозв’язку» та «Автоматичний телефонний зв'язок». Також наведено варіанти завдань для самостійного розв’язання. Рекомендуються для студентів спеціалізації 7.092507.03 «Автоматизовані системи технологічного зв’язку на залізничному транспорті» та спеціальності 7.092401 «Телекомунікаційні системи та мережі» всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6874
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.