Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6922
Title: Методичні вказівки до самостійної роботи і контрольно-навчальні тести з дисципліни "Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва»
Authors: Тішенінов, М. І.
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до самостійної роботи і контрольно-навчальні тести з дисципліни "Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва»" / укладач М. І. Тішенінов ; кафедра фінансів. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 149 с.
Abstract: Методичні вказівки містять навчальну програму дисципліни “Фінансова діяльність суб’єктів підприємництва”, поради студентам з організації самостійної роботи, перелік контрольних запитань до заліку, теми контрольних робіт (для студентів заочної форми навчання), а також список літератури. Особливістю методичних вказівок є наявність контрольнонавчальних тестів з дисципліни. Вони, на наш погляд, допоможуть студентам більш глибоко засвоїти основні аспекти фінансової діяльності суб’єктів підприємництва в Україні в сучасних умовах розвитку. Розроблено на підставі та відповідно до вимог варіативної частини освітньо-кваліфікаційної характеристики, освітньопрофесійної програми спеціаліста за спеціальністю 7.050104 "Фінанси" спеціалізації "Фінанси підприємств залізничного транспорту" напряму підготовки 0501 "Економіка і підприємництво" .
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6922
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf605.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.