Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6923
Title: Ринок фінансових послуг : завдання та методичні вказівки до практичних занять
Authors: Бормотова, Марина Валентинівна
Issue Date: 2013
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Ринок фінансових послуг : завдання та методичні вказівки до практичних занять / укладач М. В. Бормотова ; кафедра фінансів. - Харків : УкрДАЗТ, 2013. - 24 с.
Abstract: Методичні вказівки містять завдання до практичних занять за темами «Урахування фактора інфляції в процесі надання фінансових послуг» та «Оцінка фінансових активів», а також методичні вказівки до їх виконання.
Однією з важливих компетенцій майбутнього фахівця з фінансів є володіння інструментарієм розрахунків, повязаних із наданням конкретних видів фінансових послуг. Як випливає з визначення фінансових послуг, їх метою є отримання прибутку або збереження реальної вартості фінансових активів. Тому на практичних заняттях пропонується оволодіти навичками щодо урахування фактора інфляції при наданні фінансових послуг, а також оцінки внутрішньої вартості пайових та боргових цінних паперів з метою прийняття рішення щодо доцільності їх купівлі або продажу. Методичні вказівки містять завдання до практичних занять за темами „Урахування фактора інфляції в процесі надання фінансових послуг” та „Оцінка фінансових активів”, а також методичні вказівки до їх виконання. Рекомендуються для студентів денної форми навчан ня за спеціальностями 7.03050801, 8.03050801 „Фінанси і кредит”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6923
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf339.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.