Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6943
Назва: Програма та методичні вказівки з навчальної практики для студентів спеціальності "Автоматика та автоматизація на транспорті"
Автори: Хісматулін, Володимир Шайдулович
Мороз, Володимир Петрович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма та методичні вказівки з навчальної практики для студентів спеціальності "Автоматика та автоматизація на транспорті" / укладачі : В. Ш. Хісматулін, В. П. Мороз ; кафедра автоматики та комп'ютерного телекерування рухом поїздів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 16 с.
Короткий огляд (реферат): Мета навчальної практики − ознайомлення студентів зі специфікою майбутньої спеціальності, отримання первинних професійних умінь і навичок із загальнопрофесійних та спеціальних дисциплін, оволодіння робітничою професією з числа масових спеціальностей галузі. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності «Автоматика та автоматизація на транспорті», напрям 7.05020203 – Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології, що проходять навчальну практику, денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6943
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf276.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.