Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6953
Назва: Логістика складського господарства : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних та контрольних робіт з дисципліни "Управління виробництвом та основи логістики"
Автори: Козар, Леонід Михайлович
Романович, Євгеній Валентинович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Логістика складського господарства : методичні вказівки до виконання розрахунково-графічних та контрольних робіт з дисципліни "Управління виробництвом та основи логістики" / укладачі : Л. М. Козар, Є. В. Романович ; кафедра будівельних колійних та вантажно- розвантажувальних машин. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 29 с.
Короткий огляд (реферат): Наведено методику розрахунку технологічних зон складу тарно-штучних вантажів, а також ранжування чинників, які залежать від умов договорів з постачальниками та клієнтами, за ступенем їх впливу на вартість складської вантажопереробки. Ранги чинників необхідні для обґрунтування рішень щодо підвищення ефективності роботи складу. Подані приклади фрагментів креслення складу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6953
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf403.04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.