Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6958
Title: Студентська навчальна звітність. Тестова частина (пояснювальна записка). Загальні вимоги до побудови, викладення та оформлення: методичний посібник з додержання вимог нормоконтролю у студентській навчальній звітності
Authors: Козар, Леонід Михайлович
Коновалов, Євген Володимирович
Лапко, Антон Олександрович
Наумова, Олена Едуардівна
Шаповал, Ганна Василівна
Шумик, Данило Володимирович
Петухов, Вадим Михайлович
Панарін, Сергій Володимирович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Студентська навчальна звітність. Тестова частина (пояснювальна записка). Загальні вимоги до побудови, викладення та оформлення : методичний посібник з додержання вимог нормоконтролю у студентській навчальній звітност / укладачі : Л. М. Козар, Є. В. Коновалов, А. О. Лапко, О. Е. Наумова, Г. В. Шаповал, Д. В. Шумик, В. М. Петухов, С. В. Панарін ; кафедра будівельних, колійних та вантажно- розвантажувальних машин. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 62 с.
Abstract: Цей посібник у межах навчального процесу УкрДАЗТ установлює загальні вимоги до побудови, викладення та оформлення текстової частини (пояснювальної записки) всіх видів студентської навчальної звітності будь-яких форм навчання, у тому числі слухачів НН ІППК УкрДАЗТ. Вимоги цього посібника є обов’язковими: - для студентів (слухачів) щодо укладання ними будь-яких текстів з навчальної звітності; - викладачів – керівників, консультантів і нормоконтролерів усіх форм студентської навчальної звітності. З моменту введення в дію цього видання втрачають чинність попередні видання посібника 2004 та 2005 років.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/6958
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичний посібник.pdf1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.