Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7054
Назва: Кулачок приводу клапана
Автори: Мороз, Володимир Ілліч
Братченко, Олександр Васильович
Громов, Володимир Ігорович
Ключові слова: штовхач
клапан
кулачок приводу клапана
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 104978 Україна Кулачок приводу клапана / винахідники : В. І. Мороз, О. В. Братченко, В. І. Громов ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 11.06.2013 ; опубл. 25.03.2014, Бюл. № 6.
Короткий огляд (реферат): Кулачок приводу клапана має взаємодіючий з роликом штовхача робочий профіль з ділянкою ближнього вистою і сполученими з нею ділянками підйому та опускання клапана, кожна з яких відповідає безперервній кривій другої похідної підйомів штовхача за кутом обертання кулачка, що складається з відрізків, які виконано в області додатних значень і від'ємних значень. Згідно з винаходом, відрізки, виконані в області додатних і від'ємних значень, описуються власними степеневими поліномами, кількість коефіцієнтів яких відповідає числу граничних умов на профілювання кулачка, а початок відрізка додатних значень другої похідної підйомів штовхача за кутом обертання кулачка ділянки підйому клапана і кінець відрізка додатних значень ділянки опускання клапана плавно сполучаються з ділянками компенсації теплового зазору, на кожній з яких друга похідна підйомів штовхача за кутом обертання кулачка описана степеневим поліномом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7054
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent104978.pdf476 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.