Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7055
Title: Спосіб гравітаційного розвантаження піввагонів від навалочних вантажів і переміщення вантажів після розвантаження
Authors: Котенко, Анатолій Миколайович
Дунаєвський, Леонід Маркович
Шилаєв, Павло Сергійович
Панченко, Сергій Володимирович
Пархоменко, Лариса Олексіївна
Шилаєв, Петро Сергійович
Keywords: піввагони
навалочні вантажі
очищення вагонів
розвантаження вагонів
Issue Date: 2014
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Пат. № 105309 Україна Спосіб гравітаційного розвантаження піввагонів від навалочних вантажів і переміщення вантажів після розвантаження / винахідники : А. М. Котенко, Л. М. Дунаєвський, П. С. Шилаєв, С. В. Панченко, Л. О. Пархоменко, П. С. Шилаєв ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 27.03.2013 ; опубл. 25.04.2014, Бюл. № 8.
Abstract: Спосіб гравітаційного розвантаження піввагонів від навалочних вантажів і переміщення вантажів після розвантаження, при якому потяг з піввагонів подають на підвищену колію для розвантаження піввагонів з навалочними вантажами, відкривають по черзі люки піввагонів, а як віброзбуджувачі використовують вібратори. Для покращення і зменшення часу очищення вагонів, зменшення динамічних навантажень на кузов піввагонів, підвищення терміну експлуатації піввагона вібратор встановлюють безпосередньо на поперечні балки рами піввагона, а обертання валів віброзбуджувачів з дебалансами синхронізовано у протилежні сторони, що створює вертикально направлені сили, які і забезпечують якісне очищення піввагона. Після гравітаційного розвантаження навалочні вантажі переміщують з первинного штабеля у штабелі довготривалого збереження, причому для можливості переміщення ковшового навантажувача від первинного штабеля до штабелів довготривалого збереження навалочних вантажів головки рейок підкранової колії виконують на одному рівні з покриттям площадки.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7055
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patent105309.pdf404.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.