Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7057
Назва: Пристрій для прийому сигналу з рейкового кола
Автори: Бабаєв, Михайло Михайлович
Блиндюк, Василь Степанович
Чепцов, Михайло Миколайович
Ананьєва, Ольга Михайлівна
Саяпіна, Інна Олександрівна
Ключові слова: пристрої СЦБ
регулювання руху поїздів
рейкове коло
прийом сигналу
підсилювач
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 105586 Україна Пристрій для прийому сигналу з рейкового кола / винахідники : М. М. Бабаєв, В. С. Блиндюк, М. М. Чепцов, О. М. Ананьєва, І. О. Саяпіна ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 01.04.2013 ; опубл. 26.05.2014, Бюл. № 10.
Короткий огляд (реферат): Винахід належить до залізничної автоматики та може бути використаний в пристроях сигналізіції, централізіції і блокування на залізничному транспорті, зокрема в пристроях інтервального регулювання руху поїздів. Пристрій для прийому сигналу з рейкового кола містить блок прийому амплітудно-модульованого сигналу, вхід якого є входом пристрою, а вихід з'єднаний із входом блока нелінійної обробки сигналу та входом блока спектральної обробки сигналу, та підсилювач з підключеним до його виходу колійним реле. Згідно з винаходом, в нього додатково введений керований ключ, один вхід якого підключений до виходу блока нелінійної обробки сигналу, а другий керований вхід підключений до виходу блока спектральної обробки сигналу, вихід керованого ключа з'єднаний із входом підсилювача. Пристрій забезпечує підвищення завадозахищеності, надійності роботи та безпеки руху поїздів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7057
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent105586.pdf167.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.