Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7064
Назва: Методичні вказівки до виконання магістерських робіт з дисципліни "Організація перевезень та управління на транспорті (залізничний транспорт)"
Автори: Позднякова, Любов Олексіївна
Котик, Валентина Олексіївна
Куделя, Вікторія Іванівна
Тимофєєва, Тетяна Омельянівна
Гриценко, Наталя Валеріївна
Широкова, Олена Миколаївна
Яковенко, Валентина Григорівна
Котик, Віталій Вікторович
Челядінова, Наталя Геннадіївна
Моцна, Ірина Володимирівна
Кравченко, Юлія Миколаївна
Мирошниченко, Юлія Володимирівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання магістерських робіт з дисципліни "Організація перевезень та управління на транспорті (залізничний транспорт)" / укладачі : Л. О. Позднякова, В. О. Котик, В.І. Куделя, Т. О. Тимофєєва, Н. В. Гриценко, О. М. Широкова, В. Г. Яковенко, В. В. Котик, Н. Г. Челядінова, І. В. Моцна, Ю. В. Кравченко Ю. В. Мирошниченко ; кафедра економіки, бізнесу та управління персоналом на транспорті. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 85 с.
Короткий огляд (реферат): Значущість економічного обґрунтування та прийняття нових проектних рішень обумовлено роботою підприємств залізничного транспорту в умовах ринкової економіки. Тому основною метою методичних вказівок є отримання студентами необхідних навичок студентів щодо техніко-економічних обґрунтувань прийнятих у дипломних проектах реконструктивних і технологічних рішень. Рекомендуються для магістрантів спеціальності 8.07010102 «Організація перевезень та управління на транспорті (залізничний транспорт)» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7064
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf492.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.