Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7078
Назва: Аналіз вписування локомотива в криву : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисциплін "Загальний курс залізниць та рухомого складу", "Теорія та конструкція локомотивів"
Автори: Жалкін, Сергій Григорович
Жалкін, Денис Сергійович
Устенко, Олександр Вікторович
Теслик, Андрій Григорович
Агулов, Анатолій Федорович
Аулін, Дмитро Олександрович
Коваленко, Дмитро Миколайович
Коваленко, Віталій Іванович
Коваленко, Олександр Сергійович
Ходаківський, Олексій Миколайович
Зіньківський, Артем Миколайович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Аналіз вписування локомотива в криву : методичні вказівки до виконання курсової роботи з дисциплін "Загальний курс залізниць та рухомого складу", "Теорія та конструкція локомотивів" / укладачі : С. Г. Жалкін, Д. С. Жалкін, О. В. Устенко, А. Г. Теслик, А. Ф. Агулов, Д. О. Аулін, Д. М. Коваленко, В. І. Коваленко, О. С. Коваленко, А. М. Ходаківський, А. М. Зіньківський ; кафедра експлуатації та ремонту рухомого складу. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 88 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності 6.07010501 "Локомотиви та локомотивне господарство" усіх форм навчання, які вивчають дисципліни "Загальний курс залізниць та рухомого складу", «Теорія та конструкція локомотивів». У методичних вказівках наведені загальні положення, завдання, зміст, вихідні дані, список рекомендованої літератури та порядок виконання курсової роботи. У додатках наведені приклади виконання рисунків до розділів 1 та 2.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7078
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf5.07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.