Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7081
Назва: Логістичні процеси в експлуатації та ремонті локомотивів. Частина 1
Автори: Крашенінін, Олександр Семенович
Клименко, Олександр Вікторович
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Крашенінін О. С. Логістичні процеси в експлуатації та ремонті локомотивів : конспект лекцій. Частина 1 / О. С. Крашенінін, О. В. Клименко. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 66 с.
Короткий огляд (реферат): Динамічні процеси розвитку систем рухомого складу потребують відповідного ефективного його використання, що передбачає вирішення комплексу задач щодо оптимізації управління матеріальними і інформаційними потоками підприємств. У даному конспекті лекцій розглядаються актуальні питання, що направлені на усвідомлення студентами нових підходів у галузі нової сфери діяльності і одночасно наукових досліджень задач логістики. Подано основні положення, терміни, критерії, функції показника логістичних ланцюгів. Окремо розглядається поняття логістичної системи як основи різновидів логістичних систем. Конспект лекцій призначений для студентів усіх форм і термінів навчання за спеціальністю "Локомотиви та локомотивне господарство" та відповідає робочій програмі з курсу "Логістичні процеси в експлуатації та ремонті локомотивів".
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7081
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf1.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.