Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7092
Назва: Організація та нормування праці на залізничному транспорті. Частина 1
Автори: Токмакова, Ірина Василівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Токмакова І. В. Організація та нормування праці на залізничному транспорті : конспект лекцій. Частина 1 / І. В. Токмакова. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 46 с.
Короткий огляд (реферат): У конспекті лекцій викладено теоретичні основи і практичні методи організації праці на підприємствах залізничного транспорту. Конспект лекцій складається із чотирьох частин. У першій частині висвітлено сутність організації праці, розкрито її особливості на підприємствах залізничної галузі, визначено зміст та завдання організації робочих місць, досліджено умови праці та заходи щодо їх покращення. Друга частина присвячена дослідженню робочого часу з позицій кодексу законів про працю, подано структуру робочого часу. Значну увагу приділено сутності нормування праці, класифікації норм та нормативів праці, а також методам нормування праці. Висвітлено специфіку нормування праці на підприємствах залізничної галузі. В третій частині надано характеристику персоналу підприємств залізничного транспорту та ефективності їх праці. Розглядаються питання формування, планування персоналу та оцінки забезпеченості підприємств кадрами. Розкрито сутність ефективності праці, подано підходи щодо оцінки ефективності праці та шляхи її підвищення. Четверта частина розкриває теоретико-методичні основи організації оплати праці на залізничному транспорті. Охарактеризовано системи та форми оплати праці, основні види доплат та надбавок в залізничній галузі. Досліджено зміст мотивації праці та її види. Окреслено пріоритетні напрямки удосконалення мотиваційного механізму на підприємствах залізничного транспорту. Рекомендується для студентів напряму 6.050200 «Менеджмент організацій» всіх форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7092
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf406.93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.