Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7095
Title: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків". Частина І
Authors: Воловельська, Ірина Валеріївна
Толстова, Анна Вадимівна
Issue Date: 2014
Publisher: У завданні на курсову роботу розглядається основне локомотивне депо, яке виконує певний обсяг поїзної роботи і всі види технічного обслуговування та поточного ремонту (ТО та ПР).
Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни "Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків". Частина І / укладачі : І. В. Воловельська, А. В. Толстова ; кафедра економіки та управління виробничим і комерційним бізнесом. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 41 с.
Abstract: Методичні вказівки до практичних занять та самостійної роботи з дисципліни «Обґрунтування господарських рішень і оцінювання ризиків» призначені для удосконалення навичок стратегічного мислення, використання методів прийняття рішень у конфліктних умовах, аналітичного обґрунтування та розв’язання стратегічних проблем підприємства. Методичні вказівки містять основні необхідні пояснення, поетапний порядок виконання завдань та перелік літератури з даної дисципліни. Рекомендуються для студентів освітньо-кваліфікаційного рівня “бакалавр” напряму “Економіка підприємства” всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7095
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf332.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.