Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7123
Назва: Спосіб перевантаження автомобільних модулів на залізничних платформах різної ширини колії
Автори: Панченко, Сергій Володимирович
Блиндюк, Василь Степанович
Каграманян, Артур Каграманян
Котенко, Анатолій Миколайович
Лаврухін, Олександр Валерійович
Дунаєвський, Леонід Маркович
Шилаєв, Павло Сергійович
Шилаєв, Петро Сергійович
Світлична, Аліна Володимирівна
Козодой, Дмитро Сергійович
Ключові слова: автомобільні причепи
залізнична платформа
поворотна рама
перевантаження автомобільних модулів
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 94575 Україна Спосіб перевантаження автомобільних модулів на залізничних платформах різної ширини колії / винахідники : С. В. Панченко, В. С. Блиндюк, А. О. Каграманян, А. М. Котенко, О. В. Лаврухін, Л. М. Дунаєвський, П. С. Шилаєв, П. С. Шилаєв, А. В. Світлична, Д. С. Козодой ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 04.06.2014 ; опубл. 25.11.2014, Бюл. № 22.
Короткий огляд (реферат): Спосіб перевантаження автомобільних причепів з платформи однієї ширини колії на іншу включає встановлення причепів на поворотну раму у вигляді поворотних кругів та фіксування платформи з послідовним накопиченням у терміналі. На поворотних кругах розміщують залізничні колії різної ширини. Круги виконано з можливістю синхронного обертання на кут 90 град у зустрічному напрямку за допомогою котків, круги виконано також з можливістю зворотно- поступального переміщення у вертикальній площині для вирівнювання підлоги платформ звантаженої та порожньої. При перевантажені з платформи на платформу подають одночасно потяг завантажених і порожніх платформ різної ширини колії на поворотні круги, які синхронно повертають для перевантаження модулів, при цьому попередньо виконують розчеплення платформ та регулюючи висоти підлог платформ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7123
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent94575.pdf207.09 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.