Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7127
Назва: Автоматизована система управління парком вантажних вагонів
Автори: Бутько, Тетяна Василівна
Шандер, Олег Едуардович
Прохорченко, Андрій Володимирович
Ключові слова: автоматизована система управління
парк вантажних вагонів
АРМ проїздного диспетчера
АРМ диспетчера - вагонорозпоряника
маршрут прямування
Дата публікації: 2014
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 94340 Україна Автоматизована система управління парком вантажних вагонів / винахідники : Т. В. Бутько, О. Е. Шандер, А. В. Прохорченко ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 28.05.2014 ; опубл. 10.11.2014, Бюл. № 21.
Короткий огляд (реферат): Автоматизована система управління парком вантажних вагонів містить автоматизовані робочі місця поїзного диспетчера (ДНЦ) та диспетчера-вагонорозпорядника (ДНЦВ), з'єднаного із автоматизованими робочими місцями працівників на лінійних підрозділах, а також з власниками операторських компаній, що подають вагони на станції, за допомогою каналів зв'язку мережі залізниць. Містить комп'ютер та пристрій візуального відображення інформації, блок нормативно-довідкових баз даних, до яких надходить інформація про вагони, які подані на станцію. При цьому в комп'ютері встановлена модель із програмою, що сформована із можливістю автоматичного визначення достатньо оптимального плану розподілу вагонів за маршрутами. При цьому блок визначення достатньо оптимального розподілу вагонів за маршрутами слідування відповідних поїздів виконаний з можливістю послідовності прикріплення вагонів та розраховує ефективність відправлення відправницьких маршрутів операторських компаній з відповідним складом вагонів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7127
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent94340.pdf368.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.