Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7165
Title: Автоматизована система для визначення вхідної інформації для розробки графіка руху пасажирських поїздів за допомогою імітаційного моделювання
Authors: Альошинський, Євген Семенович
Сіваконева, Ганна Олександрівна
Keywords: графік руху
автоматизована система
АРМ інженера - графіста
імітаційне моделювання
пасажирські вагони
Issue Date: 2013
Publisher: Державна служба інтелектуальної власності України
Citation: Пат. № 76548 Україна Автоматизована система для визначення вхідної інформації для розробки графіка руху пасажирських поїздів за допомогою імітаційного моделювання / винахідники : Є С. Альошинський, Г. О. Сіваконева ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 06.06.2012 ; опубл. 10.01.2013, Бюл. № 1.
Abstract: Автоматизована система складається з автоматизованого робочого місця інженера-графіста, засобів технічного розвитку станцій залізничної мережі, екрана відображення інформації, пристрою введення початкових даних, містить блок для визначення вхідної інформації для розробки графіка руху пасажирських поїздів, який складається із АРМ інженера-графіста, блока виведення результатів моделювання, блока імітаційного моделювання роботи пасажирського комплексу та блока прийняття рішення, блок для визначення вхідної інформації для розробки графіка руху пасажирських поїздів за допомогою імітаційної моделі побудований за принципами моделювання у мережах Петрі, де як елементи мережі виступають пасажирські поїзди, вагони. Кожний з елементів мережі має окремі правила спрацювання та взаємодії з іншими елементами, а також параметри, що формують час спрацювання. При моделюванні використовується модельний час, що відповідає одній хвилині реального часу, та враховується паралельність операцій, що виконуються, для кожного з періодів часу з множини t, що отримані в результаті імітаційного моделювання, можливо обчислити витрати вагоно-годин V пасажирських вагонів.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7165
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
patent76548.pdf285.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.