Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7166
Назва: Спосіб моніторингу виробничих процесів підприємств залізничного транспорту
Автори: Устенко, Олександр Вікторович
Мартинов, Ігор Ернстович
Бондаренко, В'ячеслав Володимирович
Скуріхін, Дмитро Ігорович
Ключові слова: підприємства залізничного транспорту
моніторинг виробничих процесів
унікальний номер
електронний опис
база даних
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 76604 Україна Спосіб моніторингу виробничих процесів підприємств залізничного транспорту / винахідники : О. В. Устенко, І. Е. Мартинов, В. В. Бондаренко, Д. І. Скуріхін ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 20.06.2012 ; опубл. 10.01.2013, Бюл. № 1.
Короткий огляд (реферат): Спосіб моніторингу виробничих процесів підприємств залізничного транспорту включає маркування та ідентифікацію об'єктів залізничного транспорту. Попередньо кожен об'єкт чи суб'єкт виробничого процесу позначають унікальним номером у вигляді штрих-коду або радіочастотної мітки, який ідентифікує цей об'єкт чи суб'єкт у інформаційному середовищі виробничого процесу. Унікальними номерами позначають переважно персонал, вагон та його елементи, виробничі приміщення та площі, позиції потокової лінії та робочі місця, виробничі операції, запасні частини, виробниче обладнання та оснастку, паперову документацію та креслення, технічний паспорт вагона. На локальному сервері підприємства або веб-сервері формують базу даних, до якої заносять всі унікальні номери об'єктів та суб'єктів разом з їх повним електронним описом. Зв'язок між промаркованим об'єктом чи суб'єктом та його електронним описом у базі даних здійснюють переважно за допомогою зчитуючого пристрою або клавіатури. Зчитуючи код з об'єкта чи суб'єкта відкривають його електронний опис на комп'ютері або заносять інформацію у базу даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7166
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent76604.pdf414.86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.