Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7167
Назва: Комбінований випробувальний комплекс мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів
Автори: Каменєв, Олександр Юрійович
Кустов, Віктор Федорович
Ключові слова: мікропроцесорна централізація
імітаційне моделювання
централізація стрілок та сигналів
контролери
програмне забезпечення
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 77047 Україна Комбінований випробувальний комплекс мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів / винахідники : О. Ю. Каменєв, В. Ф. Кустов ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 16.07.2012 ; опубл. 25.01.2013, Бюл. № 2.
Короткий огляд (реферат): Комбінований випробувальний комплекс мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів містить набір мікропроцесорного обладнання з прикладним програмним забезпеченням, що складається з електронно-обчислювальних машин або програмованих логічних контролерів, об'єднаних в локальну обчислювальну мережу, які відтворюють роботу верхнього та середнього рівнів мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів, мікропроцесорних контролерів взаємодії з об'єктами управління і контролю, поєднаних з електронно- обчислювальними машинами або програмованими логічними контролерами за спеціалізованими інтерфейсами обміну даних, які відтворюють роботу нижнього рівня мікропроцесорної централізації стрілок та сигналів, фізичних макетів об'єктів управління і контролю, підключених до мікропроцесорних контролерів, засобів введення, реєстрації та відображення інформації. Він додатково містить модулі спеціалізованої імітаційної моделі, що виконують програмну імітацію роботи частини мікропроцесорних контролерів та підключених до них об'єктів управління і контролю.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7167
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent77047.pdf307.61 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.