Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7170
Назва: Спосіб перевезення вантажів залізничним вагоном
Автори: Шилаєв, Павло Сергійович
Котенко, Анатолій Миколайович
Дунаєвський, Леонід Маркович
Ключові слова: вантажні перевезення
автомобільні колеса
контррейки
колісні пари
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 79017 Україна Спосіб перевезення вантажів залізничним вагоном / винахідники : П. С. Шилаєв, А. М. котенко, Л. М. Дунаєвський ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 24.08.2012 ; опубл. 10.04.2013, Бюл. № 7.
Короткий огляд (реферат): Спосіб перевезення вантажів залізничним вагоном з автомобільними та залізничними колісними парами включає розміщення вантажу на кузові та транспортування його залізничною колією та автомобільними шляхами. Вагон для перевезення має візок, системи гальмування та дистанційного керування візком, технічні засоби для з'єднання з автомобілем і локомотивом та площадки для навантаження та розвантаження вантажів. Візок постійно прямує з транспортним засобом залізничною колією та автошляхами. Автомобільні колеса розміщують з зовнішньої сторони рейок. Площадку навантаження вагона на залізничну колію з зовнішньої сторони рейок оснащують жолобами для проходження автомобільних коліс, а з внутрішньої сторони - контррейками для направлення залізничних коліс.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7170
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent79017.pdf177.11 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.