Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7178
Назва: Система прогріву двигуна тепловоза при "гарячому " простої
Автори: Жалкін, Сергій Григорович
Жалкін, Денис Сергійович
Жалкін, Олексій Денисович
Ключові слова: двигун тепловоза
система прогріву
дизель
трубопроводи
холодильна камера
теплообмінник
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 84821 Україна Система прогріву двигуна тепловоза при "гарячому " простої / винахідники : С. Г. Жалкін, Д. С. Жалкін, О. Д. Жалкін ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 31.10.2012 ; опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21.
Короткий огляд (реферат): Система прогріву двигуна тепловоза при "гарячому " простої містить дизель з внутрішньою водяною та оливною системами, трубопроводи з необхідною арматурою з зовнішньою водяною та оливною системами до яких входять холодильна камера з водоповітряними секціями радіаторів та вентиляторами з своїми окремими приводами у вигляді мотор-вентиляторів з електричним або гідравлічним мотором, які мають пристрої для зміни напрямку обертання вентиляторних коліс, водооливний теплообмінник, теплообмінник надувного повітря, електротермометри, термореле, головний генератор зі системою збудження, акумуляторну батарею, штатну електроапаратуру та ланцюги для запуску - зупинки дизеля. Між секціями радіаторів та боковими жалюзі вмонтовано гнучку штору, наприклад з гумотканої або іншої щільної тканини з ручним або механізованим приводом.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7178
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent84821.pdf360.8 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.