Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7180
Назва: Спосіб визначення експлуатаційних режимів маневрових і промислових тепловозів
Автори: Бабанін, Олександр Борисович
Турчинов, Роман Володимирович
Змій, Сергій Олексійович
Бульба, Владислав Ігорович
Пастух, Дмитро Миколайович
Сиротенко, Юрій Валентинович
Ключові слова: маневровий тепловоз
промислові тепловози
експлуатаційні характеристики
енергосистеми тепловоза
Дата публікації: 2013
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат № 85349 Україна Спосіб визначення експлуатаційних режимів маневрових і промислових тепловозів / винахідники : О. Б. Бабанін, Р. В. Турчинов, С. О. Змій, В. І. Бульба, Д. М. Пастух, Ю. В. Сиротенко ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 23.07.2013 ; опубл. 11.11.2013, Бюл. № 21.
Короткий огляд (реферат): Спосіб визначення експлуатаційних режимів маневрових і промислових тепловозів включає визначення параметрів, які залежать від реалізованої послідовності виконання маневрових операцій. Дослідний тепловоз поєднаний каналами зв'язку з режимоміром-реєстратором, де здійснюється поточна за часом миттєва реєстрація експлуатаційних параметрів, їх накопичення, обробка і каналами зв'язку переміщується до бази статистичних даних, яка аналізує та подає в блок обробки статистичної інформації і проводить розрахунки у блоці, де безпосередньо формуються висновки і формуються раціональні робочі характеристики тепловоза з урахуванням умов його експлуатації. Висуваються умови і вимоги щодо настройки енергетичних систем тепловоза за новими характеристиками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7180
Розташовується у зібраннях:2013

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent85349.pdf219.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.