Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7219
Назва: Організація перевезень та управління на транспорті : методичні вказівки з розвитку навичок читання та комунікативної компетенції для студентів 2 курсу факультету УПП (англійська мова)
Автори: Фіщенко, О. П.
Переродов, О. М.
Кочина, В. В.
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Організація перевезень та управління на транспорті : методичні вказівки з розвитку навичок читання та комунікативної компетенції для студентів 2 курсу факультету УПП (англійська мова) / укладачі : О. П. Фіщенко, О. М. Переродов, В. В. Кочина ; кафедра іноземних мов. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 48 с.
Короткий огляд (реферат): Основна мета методичних вказівок – подальший розвиток усного мовлення, систематизація та розширення словникового запасу за темою «Організація перевезень та управління на транспорті» та подальший розвиток усного спілкування. Вправи націлені на засвоєння лексичного матеріалу, набуття міцних навичок у всіх видах мовної діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7219
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf330.78 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.