Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/724
Title: Культурно-ціннісна мотивація до підвищення якості продукції промислових підприємств залізничного транспорту в умовах формування Інноваційно-логістичного кластеру
Authors: Дикань, Олена Володимирівна
Keywords: якість продукції
мотивація
корпоративна культура
культура якості
культурно-ціннісна мотивація
Issue Date: 2016
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Дикань, О. В. Культурно-ціннісна мотивація до підвищення якості продукції промислових підприємств залізничного транспорту в умовах формування Інноваційно-логістичного кластеру [Текст] / О. В. Дикань // Вісник економіки транспорту і промисловості. - 2016. - № 54. - С. 268-278.
Abstract: В статті досліджено види мотивації, визначено актуальність внутрішньої мотивації як ключового інструменту підвищення якості продукції ІЛК, виділено управлінський аспект мотивації, який полягає в формуванні корпоративної культури. Дослідження існуючих моделей корпоративних культур, їх структур та елементів дозволили виділити такі структурні компоненти, як культура ведення бізнесу, культура виробництва та культура якості, котрі обумовлять формування орієнтирів поведінки учасників, персоналу ІЛК відповідно до сфери застосування на всіх життєвого циклу продукції. Отримав подальшого розвитку культурно-ціннісний підхід до мотивації учасників та персоналу ІЛК щодо підвищення якості продукції на всіх етапах його життєвого циклу, який полягає в формуванні та поширенні культури якості, як складової корпоративної культури кластеру, на основі розробленої системи цінностей, котра включає цінності та норми поведінки щодо забезпечення якості персоналу, якості виробництва та якості управління, принципів та мотиваційного інструментарію, що дозволить забезпечити високий рівень якості продукції на всіх етапах життєвого циклу, прискорити інтеграційні процеси системи якості ІЛК з усіма учасниками, функціональними його складовими.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/724
ISSN: 2075-4892
Appears in Collections:№ 54

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дикань.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.