Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7273
Назва: Спосіб проведення експлуатаційних випробувань модернізованих тепловозів
Автори: Тартаковський, Едуард Давидович
Фалендиш, Анатолій Петрович
Зіньківський, Артем Миколайович
Камчатний, Олександр Валерійович
Брагін, Микита Ігорович
Білецький, Юрій Віталійович
Коваленко, Дмитро Миколайович
Ключові слова: модернізовані тепловози
експлуатаційні випробування
бортова система
технічний стан тепловоза
Дата публікації: 2012
Видавництво: Державна служба інтелектуальної власності України
Бібліографічний опис: Пат. № 75519 Україна Спосіб проведення експлуатаційних випробувань модернізованих тепловозів / винахідники : Е. Д. Тартаковський, А. П. Фалендиш, А. М. Зіньківський, О. В. Камчатний, М. І. Брагін, Ю. В. Білецький, Д. М. Коваленко ; володілець : Українська державна академія залізничного транспорту ; заявл. 02.04.2012 ; опубл. 10.12.2012, Бюл. № 23.
Короткий огляд (реферат): Спосіб проведення експлуатаційних випробувань модернізованих тепловозів включає формування завдання на експлуатаційні випробування модернізованого тепловоза, при цьому виконується побудова схеми їх проведення з урахуванням вибору контрольних параметрів модернізованого тепловоза. Під час дослідних поїздок модернізованим тепловозом виконується фіксація інформації як бортовою системою діагностики тепловоза, так і фіксування працівниками, які зайняті у випробуваннях, яка з локомотива переміщується каналами зв'язку до бази даних, аналізується та подається на обробку. Після закінчення експлуатаційних випробувань модернізованого тепловоза формуються висновки, щодо його технічного стану та висуваються умови та вимоги до можливості виводу його в експлуатацію з урахуванням вищевказаних вимог.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7273
Розташовується у зібраннях:2012

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
patent75519.pdf274.57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.