Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7333
Назва: Матеріалознавство та ТКМ
Автори: Тимофеєва, Лариса Андріївна
Федченко, Ірина Іванівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Тимофеєва Л. А. Матеріалознавство та ТКМ : конспект лекцій / Л. А. Тимофеєва, І. І. Федченко. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 74 с.
Короткий огляд (реферат): Підготовка конспекту лекцій “Матеріалознавство та ТКМ” служить довідково-допоміжним матеріалом до самостійного вивчення і виконання курсової роботи, який призначений для студентів спеціальностей «Виробництво, експлуатація та ремонт» (6.100501.01), «Теплоенергетика» (6.090510), «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні меліоративні машини та обладнання» (6.090214) та «Якість, стандартизація та сертифікація» (8.18010010). Конспект лекцій написано відповідно до робочої програми дисципліни “Матеріалознавство та ТКМ”, його зміст відповідає навчальному плану підготовки бакалаврів, спеціалістів і магістрів за означеними вище спеціальностями. В ньому подано основні матеріалознавчі аспекти різних металів і їх сплавів. Поряд з металевими сплавами усе більшого поширення набувають вироби з різних полімерних матеріалів. У конспекті класифіковано гумотехнічні матеріали і клеї, проаналізовано особливості цих матеріалів з врахуванням їх застосування у виробництві різних виробів транспортного призначення, що на цей час є актуальним. Рекомендується для студентів заочної форми навчання механічного та будівельного факультетів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7333
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf551.26 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.