Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7339
Title: Визначення якості оброблюваної поверхні : методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни “Нові матеріали, технології виготовлення та відновлення деталей”
Authors: Геворкян, Едвін Спартакович
Тимофеєва, Лариса Андріївна
Мельник, Ольга Михайлівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Визначення якості оброблюваної поверхні : методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни “Нові матеріали, технології виготовлення та відновлення деталей” / укладачі : Е. С. Геворкян, Л. А. Тимофеєва, О. М. Мельник ; кафедра матеріалів та технології виготовлення виробів транспортного призначення. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 17 с.
Abstract: Мета роботи :- ознайомлення з фізичною суттю і можливостями сучасних структурних методів контролю якості обробленої поверхні - оптичною та електронною мікроскопією; - ознайомлення з оптичними схемами і пристроєм оптичного мікроскопа, електронного просвічуючого та растрового мікроскопів; - вивчення основних характеристик методів оптичної та електронної мікроскопії; - вибір методу дослідження поверхневого шару матеріалу; - вибір об'єктів для контролю стану поверхневого шару; - проведення мікроаналізу досліджуваних зразків. Рекомендуються для студентів механічного факультету всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7339
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf634 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.