Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7371
Title: Методичні вказівки до розробки питань захисту від електромагнітних полів радіочастот у розділі "Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях" в дипломному проекті
Authors: Брусенцов, Виталій Гаврилович
Катковнікова, Лідія Анатоліївна
Брусенцов, Олег Віталійович
Іващенко, Марина Юріївна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Методичні вказівки до розробки питань захисту від електромагнітних полів радіочастот у розділі "Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях" в дипломному проекті / укладачі : В. Г. Брусенцов, Л. А. Катковнікова, О. В. Брусенцов, М. Ю. Іващенко ; кафедра охорони праці та навколишнього середовища. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 19 с.
Abstract: Метою даних методичних вказівок є інформаційне забезпечення студентів-дипломників для виконання ними розділу «Охорона праці та безпека у надзвичайних ситуаціях» дипломного проекту. У методичних вказівках наведені основні формули та довідкові матеріали, які можуть стати у нагоді під час написання розділу. Одним із напрямків технологічного використання електроенергії є промислова електротермія, де застосовуються струми радіочастот для електротермічної обробки матеріалів та виробів для зварювання, плавлення, кування, гартування, паяння металів, сушіння, склеювання та спікання неметалів. Рекомендуються для студентів усіх спеціальностей і форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7371
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf290.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.