Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7384
Title: Розрахунок пропускної здатності для проектованої мережі доступу : методичні вказівки до курсового, дипломного проектування та практичних занять з дисциплін "Системи передачі даних", "Передача даних у цифрових мережах"
Authors: Трубчанінова, Карина Артурівна
Жученко, Олександр Сергійович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Розрахунок пропускної здатності для проектованої мережі доступу : методичні вказівки до курсового, дипломного проектування та практичних занять з дисциплін "Системи передачі даних", "Передача даних у цифрових мережах" / укладачі : К. А. Трубчанінова, О. С. Жученко ; кафедра транспортного зв’язку. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 51 с.
Abstract: Метою курсового проекту є узагальнення теоретичних знань з дисциплін «Системи передачі даних» і «Передача даних у цифрових мережах» і набування практичних навиків у розрахунку пропускної здатності для проектованої мережі доступу з використанням технології абонентського доступу ADSL. Також дані методичні вказівки можуть бути використані при дипломному проектуванні. У методичних вказівках викладено основні питання, які необхідно вирішити при розрахунку пропускної здатності для проектованої мережі доступу. Для студентів усіх форм навчання факультету АТЗ спеціальності «Телекомунікаційні системи та мережі», спеціалізації «Автоматизовані системи технологічного зв’язку на залізничному транспорті» і слухачів ІППК.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7384
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.