Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7401
Title: Вивчення конструкції, роботи І експлуатації уніфікованої системи автоматичного регулювання, управління та захисту мікрокотла типу АМК-V-I-Г : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Автоматизація теплоенергетичних установок"
Authors: Єрощенков, Станіслав Аркадійович
Шаройко, Ніна Артемівна
Онищенко, Андрій Володимирович
Бабіченко, Юлія Анатоліївна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Вивчення конструкції, роботи І експлуатації уніфікованої системи автоматичного регулювання, управління та захисту мікрокотла типу АМК-V-I-Г : методичні вказівки до лабораторної роботи з дисципліни "Автоматизація теплоенергетичних установок" / укладачі : С. А. Єрощенков, Н. А. Шаройко, А. В. Онищенко, Ю. А. Бабіченко ; кафедра теплотехніки та теплових двигунів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 31 с.
Abstract: У методичних вказівках наведено структурну та функціональну схеми теплового контролю й автоматизації котла Е-І/9-Г, розглянуто окремі елементи засобів його автоматизації та їх робота в уніфікованій системі типу АМК-V-I-Г. Призначено для виконання лабораторної роботи з дисципліни «Автоматизація теплоенергетичних установок» студентами спеціальності “Теплоенергетика” денної і заочної форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7401
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf1.32 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.