Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7403
Title: Робоча програма, методичні вказівки до вивчення дисципліни, дипломного проектування, практичних занять та контрольні завдання з дисципліни "Організація і управління природоохоронною діяльністю і радіаційною безпекою"
Authors: Каграманян, Артур Олександрович
Онищенко, Андрій Володимирович
Рукавішников, Павло Володимирович
Пархоменко, Лариса Олексіївна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Робоча програма, методичні вказівки до вивчення дисципліни, дипломного проектування, практичних занять та контрольні завдання з дисципліни "Організація і управління природоохоронною діяльністю і радіаційною безпекою" / укладачі : А. О. Каграманян, А. В. Онищенко, П. В. Рукавішников, Л. О. Пархоменко ; кафедра телотехніки та теплових двигунів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 41 с.
Abstract: У даних методичних вказівках наведені робоча програма, методика та рекомендації до вивчення відповідних тем дисципліни, практичні заняття, контрольні запитання для контрольної роботи.
Предметом вивчення дисципліни «Організація і управління природоохоронною діяльністю і радіаційною безпекою» є огляд сучасних нормативних документів у сфері організації та управління природоохоронною діяльністю. Метою курсу є набуття навичок у студентів з питань організації і управління природоохоронною роботою як на державному рівні, так і на підприємстві. Завдання вивчення дисципліни полягає у вивченні основ екології, кодексу України про адміністративні правопорушення. Ознайомлення з роботою держекоінспекції. Організація природоохоронної діяльності при використанні водних ресурсів, атмосферного повітря, біоресурсів, ядерних та радіаційних матеріалів. Завдання і порядок проведення екологічної експертизи. Вивчення природоохоронного законодавства України. У даних методичних вказівках наведені робоча програма, методика та рекомендації до вивчення відповідних тем дисципліни, практичні заняття, контрольні запитання для контрольної роботи. Рекомендуються студентам спеціальності “Теплоенергетика”.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7403
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf348.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.