Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7405
Title: Організація роботи вантажної станції. Вибір оптимального варіанта механізованої переробки середньотоннажних контейнерів на контейнерному терміналі та тарно-штучних вантажів в ангарному складі.Terminal 2. Variant 2 : методичні вказівки до курсового і дипломного проектування та слухачів ІППК
Authors: Ломотько, Денис Вікторович
Обухова, Анна Леонідівна
Ковальова, Олена Василівна
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Організація роботи вантажної станції. Вибір оптимального варіанта механізованої переробки середньотоннажних контейнерів на контейнерному терміналі та тарно-штучних вантажів в ангарному складі.Terminal 2. Variant 2 : методичні вказівки до курсового і дипломного проектування та слухачів ІППК / укладачі : Д. В. Ломотько, А. Л. Обухова, О. В. Ковальова ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 38 с.
Abstract: Описано порядок і методику виконання переробки середньотоннажних контейнерів за допомогою програми TERMINAL 2 та переробки тарно-штучних вантажів (ТШВ) за допомогою програми VARIANT 2. Наведено приклади та варіанти порівняння техніко-економічних показників при різних типах механізації робіт. Методичні вказівки носять рекомендаційний характер. Рекомендовано для студентів спеціальності «Організація перевезень та управління на транспорті» (залізничний транспорт) денної форми навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7405
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf347.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.