Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7407
Назва: Перевезення на особливих умовах. Частина 1
Автори: Обухова, Анна Леонідівна
Каньовська, Дарина Василівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Обухова А. Л. Перевезення на особливих умовах : конспект лекцій. Частина 1 / А. Л. Обухова, Д. В. Каньовська. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 66 с.
Короткий огляд (реферат): Даний конспект лекцій розкриває тему «Перевезення вантажів на особливих умовах залізничним транспортом». Наведено основні особливості організації перевезень вантажів, які за своїми технічними та технологічними особливостями вимагають особливих умов організації підготовки та перевезення залізничним транспортом. Даний конспект лекцій може використовуватися як допоміжний матеріал при проведенні лекційних і практичних занять з дисципліни «Перевезення на особливих умовах» і теоретичне джерело при написанні дипломної роботи за відповідними темами. Рекомендовано для студентів спеціальності «Організація перевезень і управління на транспорті» (залізничний транспорт) всіх форм навчання та слухачів ІППК.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7407
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конспект лекцій.pdf469.79 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.