Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7408
Назва: Технологія перевезення швидкопсувних вантажів : довідковий матеріал до виконання практичних і контрольних робіт з дисципліни "Вантажні перевезення"
Автори: Запара, Віктор Мефодійович
Бауліна, Ганна Сергіївна
Богомазова, Ганна Євгенівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Технологія перевезення швидкопсувних вантажів : довідковий матеріал до виконання практичних і контрольних робіт з дисципліни "Вантажні перевезення" / укладачі : В. М. Запара, Г. С. Бауліна, Г. Є. Богомазова ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 61 с.
Короткий огляд (реферат): Даний довідковий матеріал містить матеріал, необхідний для виконання практичних робіт з дисципліни “Вантажні перевезення” для студентів денної форми навчання спеціальності “Організація перевезень і управління на транспорті (залізничний транспорт)”. Матеріал викладено у послідовності, необхідній при виконанні практичних робіт згідно з методичними вказівками, і наведено для зручності користування в таблицях. У цих таблицях наведено технічну та експлуатаційну характеристику групового та автономного рефрижераторного рухомого складу; температурні умови і терміни зберігання швидкопсувних вантажів; температурний режим та умови перевезення продуктів залізницями; граничні терміни перевезення продукції; норми природних втрат маси вантажів при перевезеннях залізницями та інше.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7408
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf311.22 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.