Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7419
Назва: Методичні вказівки до виконання науково-дослідної роботи з дисципліни "Основи наукових досліджень та інженерної творчості (ОНД та ІТ)"
Автори: Котенко, Анатолій Миколайович
Продащук, Світлана Миколаївна
Обухова, Анна Леонідівна
Шапатіна, Ольга Олександрівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до виконання науково-дослідної роботи з дисципліни "Основи наукових досліджень та інженерної творчості (ОНД та ІТ)" / укладачі : А. М. Котенко, С. М. Продащук, А. Л. Обухова, О. О. Шапатіна ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 22 с.
Короткий огляд (реферат): Описано порядок і методику виконання науково-дослідної роботи, рекомендації щодо вибору теми, написання, оформлення та захисту науково-дослідної роботи студентами після проходження станційної технологічної практики. Методичні вказівки носять рекомендаційний характер. Рекомендовано для студентів спеціальності «Організація перевезень та управління на транспорті» (залізничний транспорт) денної форми навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7419
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf235.74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.