Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7421
Title: Організація роботи вантажної станції : методичні вказівки до курсового та дипломного проектування з дисципліни "Вантажні перевезення". Частина 1
Authors: Котенко, Анатолій Миколайович
Мкртичьян, Дмитро Ігорович
Костєнніков, Олексій Михайлович
Шилаєв, Павло Сергійович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Організація роботи вантажної станції : методичні вказівки до курсового та дипломного проектування з дисципліни "Вантажні перевезення". Частина 1 / укладачі : А. М. Котенко, Д. І. Мкртичьян, О. М. Костєнніков, П. С. Шилаєв ; кафедра управління вантажною і комерційною роботою. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 35 с.
Abstract: Дана розробка створена для застосування її студентами при виконанні курсового проекту «Організація роботи вантажної станції» та призначена при вирішенні питань, які зустрічаються в курсовому проекті і недостатньо розглянуті в спеціальній літературі. При опрацюванні проекту студенти також мають користуватись навчально-методичними джерелами та довідниками. Методичні вказівки призначені для студентів спеціальності «Організація перевезень та управління на транспорті (залізничний транспорт)», які вивчають курс «Вантажні перевезення», денної та заочної форм навчання і слухачів ІППК.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7421
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf450.22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.