Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7428
Назва: Методичні розробки з використання платформи ARDUINO у навчальному процесі
Автори: Котвицький, Альберт Тадеушевич
Котвицька, Клавдія Андріївна
Дата публікації: 2021
Видавництво: Український державний університет залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні розробки з використання платформи ARDUINO у навчальному процесі / укладачі : А. Т. Котвицький, К. А. Котвицька ; кафедра вищої математики та фізики. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 54 с.
Короткий огляд (реферат): Методичні розробки з використання платформи Arduino у навчальному процесі спрямовані на підвищення мотиваційної складової при вивченні фізичних основ. Передусім домогтися цього результату передбачається за рахунок об'єднання цифрових технологій, зокрема використання мікроконтролерів серії Atmega на платформі Arduino та базових основ електротехніки, які вивчаються в розділі електрики в курсі фізики. Поєднання сучасних інформаційних технологій і традиційних методів навчання дає змогу зробити процес вивчення нового матеріалу більш цікавим і актуальним, що дозволяє зрозуміти практичну цінність здобутих знань. Реальний навчальний фізичний експеримент вимагає використання сучасних засобів вимірювання та аналізу фізичних процесів, що у свою чергу спрощує розуміння та розвиває модельне мислення. Призначено для студентів усіх освітніх програм як додатковий матеріал; можна також використовувати для проведення гуртків з фізики.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7428
Розташовується у зібраннях:2021

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf3.96 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.