Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7442
Title: Мета і завдання масового спорту і спорту високих досягнень. Студентський спорт як засіб і метод загальної, прикладної і спортивної підготовки студентів
Authors: Шепеленко, Тетяна Валеріївна
Буц, Алла Миколаївна
Issue Date: 2021
Publisher: Український державний університет залізничного транспорту
Citation: Шепеленко Т. В. Мета і завдання масового спорту і спорту високих досягнень. Студентський спорт як засіб і метод загальної, прикладної і спортивної підготовки студентів : конспект лекції з дисципліни «Фізичне виховання» / Т. В. Шепеленко, А. М. Буц. - Харків : УкрДУЗТ, 2021. - 55 с.
Abstract: Конспект лекції підготовлено відповідно до навчальної програми з фізичного виховання у закладі вищої освіти і є складовою частиною навчально-методичного комплексу дисципліни. У цьому конспекті лекції фізична культура і спорт розглядаються як соціальне явище в історичному плані і з позицій системного підходу. Розкриті організаційні особливості масового спорту і спорту високих досягнень, студентського спорту та адаптивної фізичної культури і спорту. Конспект лекції розроблено для студентів денної форми навчання всіх спеціальностей для формування у студентів сучасного уявлення особливостей занять фізичною культурою і спортом та допомоги студентам визначитися у світі фізичної культури і спорту.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7442
Appears in Collections:2021

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конспект лекцій.pdf1.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.