Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7464
Назва: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Економіко-фінансова діяльність підприємства"
Автори: Тройнікова, Олена Миколаївна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Економіко-фінансова діяльність підприємства" / укладач О. М. Тройнікова ; кафедра фінансів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 75 с.
Короткий огляд (реферат): Дані методичні вказівки мають за мету забезпечити студентів посібником для підготовки до практичних занять при вивченні дисципліни «Економіко-фінансова діяльність підприємств» та засвоєнні основних положень курсу. Вказівки складені відповідно до робочої програми дисципліни та нормативних документів і містять у собі теми, які студент повинен засвоїти під час лекцій та практичних занять. В даних вказівках студенту запропоновані теми, за основними розділами курсу відповідно до змістових модулів. Теми, за якими передбачене розв`язання задач надані в більш розгорнутому вигляді. До кожної теми додається література зі списку, який подано наприкінці вказівок. Призначено для студентів спеціальностей «Залізничні споруди та колійне господарство», «Промислове та цивільне будівництво» будівельного факультету всіх форм навчання, для напрямів підготовки 6.070108 «Залізничні споруди та колійне господарство та 6.060101 «Будівництво».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7464
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf479.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.