Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7478
Назва: Програма і тести до державного екзамену з нормативних дисциплін циклу професійної та практичної підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" для напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит"
Автори: Зайцева, Іраїда Юріївна
Крихтіна, Неоніла Михайлівна
Ворожбіян, Михайло Іванович
Калініченко, Людмила Леонідівна
Коковіхіна, Олександра Олександрівна
Поколодна, Олена Валентинівна
Дата публікації: 2014
Видавництво: Українська державна академія залізничного транспорту
Бібліографічний опис: Програма і тести до державного екзамену з нормативних дисциплін циклу професійної та практичної підготовки за освітньо-кваліфікаційним рівнем "бакалавр" для напряму підготовки 6.030508 "Фінанси і кредит" / укладачі : І. Ю. Зайцева, Н. М. Крихтіна, М. І. Ворожбіян, Л. Л. Калініченко, О. О. Коковіхіна, О. В. Поколодна ; кафедра фінансів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 217 с.
Короткий огляд (реферат): Метою даної методичної розробки є надання студентам як денної, так і заочної форм навчання допомоги в самостійній підготовці до складання теоретичної частини державного іспиту з бакалаврату. Для цього в розробці надано основні програмні питання з дисциплін, які охоплює державний іспит, тестові завдання за темами та список нормативно-законодавчої та спеціальної літератури з кожної дисципліни. Рекомендуються для студентів за напрямом підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит» денної та заочної форм навчання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7478
Розташовується у зібраннях:2014

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Методичні вказівки.pdf954.28 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.