Please use this identifier to cite or link to this item: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7483
Title: Завдання та методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Міжнародні валютно-кредитні розрахунки"
Authors: Бойко, Дмитро Іванович
Issue Date: 2014
Publisher: Українська державна академія залізничного транспорту
Citation: Завдання та методичні вказівки до виконання контрольної роботи з дисципліни "Міжнародні валютно-кредитні розрахунки" / укладач Д. І. Бойко ; кафедра фінансів. - Харків : УкрДАЗТ, 2014. - 34 с.
Abstract: Дисципліна “ Міжнародні валютно-кредитні розрахунки” передбачає вивчення основних питань з теорії і практики валютних операцій і міжнародних розрахунків. Структура і тематика дисципліни дозволяють студентам отримати поглиблені знання про еволюцію міжнародних валютно-фінансових та кредитно-розрахункових відносин, становлення та організацію світового валютного ринку, види валютних операцій, організацію міжнародних кредитних операцій та розрахунків у системі міжнародної торгівлі. Методичні вказівки містять завдання до теоретичної та практичної частини контрольної роботи, а також методичні вказівки до їх виконання. Рекомендуються для студентів спеціальності 7.03050801 „Фінанси і кредит” всіх форм навчання.
URI: http://lib.kart.edu.ua/handle/123456789/7483
Appears in Collections:2014

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Методичні вказівки.pdf339.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.